Venteliste HF Vedbæk

Ventelisten er åben

Du skal have bopæl i Rudersdal Kommune for at blive taget i betragtning til en have hos os.

Hvis du er interesseret i at købe en koloni- eller nyttehave i Haveforeningen Vedbæk skal du tilmelde dig vores ventelister. Det koster 150,- om året at stå på en liste. Du betaler beløbet ved opskrivning og herefter vil du hver d. 1/9 blive opkrævet for at blive stående på listen. Hvis opkrævningen ikke betales slettes man fra listen. 

Du bliver automatisk opskrevet ved at overføre 150,- til foreningens konto. Husk at noter dit navn, tlf.nr. adresse samt mailadresse og om det er en kolonihave eller en nyttehave du ønsker at blive skrevet op til. Vi har ingen mulighed for at invitere dig til åbent hus hvis vi ikke har dine kontaktinformationer. 

Haveforeningen Vedbæk bankoplysninger: 

Danske Bank 

Reg.nr.: 0454 Konto nr.: 5124336.

Bemærk: 

  • Når du har tilmeldt dig vores venteliste vil du automatisk modtag næste opkrævning pr. mail for at bevare pladsen på listen. Betales opkrævningen ikke til tiden, vil du blive sat af ventelisten. Der fremsendes ikke rykkerbreve for manglende indbetaling. Det er din egen pligt at oplyse foreningen, hvis du skifter adresse og kontaktinformationer. For at kunne stå på en af ventelisterne er det desuden et krav, at du har en e-mail.
  • Du vil ikke modtage oplysninger om, hvilket nummer du er på listen, da den konstant ændrer sig, og det vil kræve ekstra administrative ressourcer for foreningen. 
  • Det er vigtigt at kontaktinformationerne er korrekte, da det er vores eneste måde at invitere ventelisten til fremvisning af haver til salg. 

Vigtigt: Foreningen har desværre ikke ressourcer til at besvare mails, SMS'er og øvrige henvendelser, som der måtte være, førend der er betalt for opskrivningen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på listen og i vores forening.

Intern venteliste

Hvis du går med et ønske om at bytte dig til en anden have, så kan du blive skrevet op på den interne venteliste.

Du vil få besked, når der kommer en have til salg.