Venteliste HF Vedbæk

Ventelisten er åben

Du skal have bopæl i Rudersdal Kommune, og der er ca. 2-3 års ventetid.

Hvis du er ny og gerne vil på ventelisten, skal du for opskrivning overføre 150 kr. til foreningens konto i Danske Bank. Det koster 150 kr. om året at være tilmeldt ventelisten.
Benyt reg.nr.: 0454 kontonr.: 5124336.

I overførslen skal du huske at skrive dit navn, tlf.nr. samt mailadresse og om det er en nyttehave eller kolonihave, du ønsker at blive skrevet op til. Kolonihaver er forbeholdt personer med bopæl i Rudersdal Kommune.

Bemærk: Du vil ikke modtage oplysninger om, hvilket nummer du er på listen, da den konstant ændrer sig, og det vil kræve ekstra administrative ressourcer for foreningen.

Husene i vores haveforening bliver solgt for ca. 42.000 kr. og op. Det koster 150 kr. om året at være skrevet op på én venteliste, og har du været skrevet op tidligere, vil du modtage en opkrævning, så snart det første opskrivningsår er omme.

Betales opkrævningen ikke til tiden, vil du blive sat af ventelisten. Der fremsendes ikke rykkerbreve for manglende indbetaling. Det er din egen pligt at oplyse foreningen, hvis du skifter adresse, mailadresse mv. For at kunne stå på en af ventelisterne er det desuden et krav, at du har en e-mail.

Vigtigt: Foreningen har desværre ikke ressourcer til at besvare mails, SMS'er og øvrige henvendelser, som der måtte være, førend der er betalt for opskrivningen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på listen og i vores forening.

Intern venteliste

Hvis du går med et ønske om at bytte dig til en anden have, så kan du blive skrevet op på den interne venteliste.

Du vil få besked, når der kommer en have til salg.